31-05-11

Weekendkix zomerhit 2011 !

Jawel vrienden van de Kixshow", volgens onze hitneus wordt deze vrolijke dansplaat een joekel van een zomerhit. Als dit niet gebeurt dan gaan de mafkezen te voet naar Scherpenheuvel (en terug) ;-)

Sak Noel met "Loca people"


18:37 Gepost door biebel in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

30-05-11

Onze mixmaster D¿M¿

Sinds vorige zaterdag kunnen jullie helemaal in de zaterdagavondsfeer komen in Weekendkix met de "Weekendkix in the mix" met onze mixmaster D¿M¿. 

 

dimi.jpg

Zijn bio :

Dertien jaar geleden is het voor mij begonnen, na twee jaar lang elke frank (want er was nog geen sprake van de euro) aan de kant te leggen, men eerste dj-gear.
Na twee jaar op de slaapkamer te mixen, eerst met cd-spelers zonder cue of pitch - later met een oude JB cdspeler die ik van Erwin kocht, kwam Gwen opeens langs :
"Heb je geen zin om op zaterdagavond mee te draaien in een radio-programma op RAW, Dance-O-Matic" Ik dacht waarom niet, zo kan ik eens elders draaien en het zal daar ook wel een leuke bende zijn.
En of het een leuke bende was... :) Vaak met de brommer terug naar huis gezigzagd, na veeeel te lang te blijven plakken. Aangezien de fusie van RAW & VRW samen viel met mijn vertrek naar Leuven (om te studeren) stopte mijn radio-verhaal echter daar.
 
Eens in Leuven aangekomen begon mijn DJ verhaal Echt. In mijn tweede jaar Leuven hoorde ik dat ze in het best draaiende studentencafe, "HdR", nog een DJ zochte. Aan techniek ontbrak het me niet, dus ik waagde men kans! Met succes zo bleek, want ik heb samen met het HdR gouden tijden beleefd en ben er 4jaar op rij DJ van het jaar geworden. Dit ging niet onopgemerkt voorbij, en verschillende studentenverenigingen vroegen me om hun fuiven, TD's en bals te draaien. Ondertussen had ik men low-budget dj-gear ook ingeruild voor Rodec + Denon + Technics. Door een stom toeval kwam er een 6tal jaar geleden dan men eerste vaste zaak in Limburg. Een collega dj was ziek, vroeg me om hem te vervangen, en ik ben elke week mogen terug gaan. Jantjes verjaardag in Bilzen was men eerste residency buiten Leuven! Na Jantjes volgden nog vaste zaken als Nieuwscafe Sinttruiden, Barza Sinttruiden, Rodins Leuven en guest-sets in danscafes over heel Vlaanderen. (Fuse Brussel, Movement Lier, Overpoort Gent, Versuz Hasselt, en uitstapjes tot in Keulen, Amsterdam etc.) Twee jaar geleden volgde dan de laatste ingrijpende verandering: de 2000 platen vlogen de zolder op, cds werden louter een backup middel, en D¿M¿ ging volledig digitaal. Het enige wat nog mee gaat als ik ga draaien is de Macbook Pro en een OTUS EKS midi-controller. De rodec werd ook nog vervangen door een Ecler Evo 5 mengtafel, wat de huidige setup volledig digitaal maakt.
 
Nu weekendkix me terug vraagt voor hun rubriek weekendkix in the mix lijkt de cirkel wel rond. Ongeveer tien jaar na Dance-O-Matic kom ik terug bij de RAW (VRW) bende. Het zal minder zwalpend terugrijden zijn, aangezien ik elk weekend wel ergens draaien ben, maar toch leuk dat ik vanop afstand men steentje kan bijdragen aan de radio. Waar je me zoal in de weekends kan vinden:
- Rodins Resto Club Leuven
- Nieuwscafe Sint-Truiden (incl. midweekfeesten in de zomer)
- Boekingen in heel Vlaanderen.

Elke zaterdag om 22:30 via www.radiovrw.be

Dit was de tracklist van mix 1 :

 

) LMFAO - Party Rock Anthem (Sem Thomasson remix)

2) Swedish House Mafia - Save The World (extended)

3) Joe Smooth - Promised Land (CLASSIC of the week)

 

17:30 Gepost door biebel in Weekendkix in the mix | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Golden years : John Fogerty

In ons rubriekje "golden years" bespreekt Pascal elke week een klassieker in een bepaald genre. 

Vorige zaterdag werd John Fogerty 66 jaar en de mafkezen lieten zien dat ze fan zijn van "den John".

IMG_0239[1].jpg

17:17 Gepost door biebel in Golden years | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Weekendkixlijst deel 5

De mafkezen van weekendkix krijgen elke week de opdracht om 10 nummers te zoeken rond een bepaald thema.

Opdracht 5 : Hits met "blauw"

 

  1. Viper – Blue sunshine

  2. Steps – Deeper shade of blue

  3. Limb bizkit – Behind blue eyes

  4. Eifel 65 – Blue 1999 1ste

  5. Deepest blue – Deepest blue

  6. Christoff – Als ik in je blauwe ogen kijk

  7. Bob Benny – Blauw is de nacht

  8. The scene – Blauw

  9. De strangers – Oh mijne blauwe geschelpte

  10. Will Tura – Hemelsblauw
 

17:13 Gepost door biebel in Weekendlijstjes | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-05-11

Weekendkix in the mix : part 1

Weekendkix in the mix.jpg
Deze avond introduceren wij in Weekendkix een gloednieuw item, "Weekendkix in the mix". Om helemaal in de juiste zaterdagavondsfeer te komen zorgt Dimi voor een uiterst dansbaar trio om 22:30 u in onze radioshow. Vanaf nu elke zaterdag in Weekendkix. Luister via www.radiovrw.be of in de buurt van het Limburgse Wellen via 104.9 FM.

Ook via deze link : 

http://tunein.com/radio/Radio-VRW-1049-s69723/

10:00 Gepost door biebel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |